Schrijf je in voor denieuwsbrief!
  • Als eerste op de hoogte van aanbiedingen
  • De laatste musthaves, modetrends en topmerken
  • Stijltips van onze modeexperts
X
EB Shoes
Uw selectie
Geslacht
Geslacht

EB Shoes

Toon 200 producten per pagina
EB Shoes Schoenen
EB Shoes Schoenen Vanaf € 69,95
EB Shoes Schoenen
EB Shoes Schoenen € 89,95
EB Shoes Schoenen
EB Shoes Schoenen Vanaf € 89,95
EB Shoes Schoenen
EB Shoes Schoenen € 99,95
EB Shoes Schoenen
EB Shoes Schoenen Vanaf € 89,95
EB Shoes Schoenen
EB Shoes Schoenen € 94,95
EB Shoes Sandalen
EB Shoes Sandalen Vanaf € 59,95
EB Shoes Sneakers
EB Shoes Sneakers Vanaf € 89,95
EB Shoes Sneakers
EB Shoes Sneakers Vanaf € 89,95
EB Shoes Sandalen
EB Shoes Sandalen Vanaf € 56,95
Waarom opgaan in de menigte wanneer je het middelpunt van de aandacht kunt zijn met waanzinnige schoenen aan je voeten? Eb ontwerpt en produceert kinderschoenen met Italiaanse glamour en allure! Het schoenenmerk creëert haar eyecatchers met kwaliteitsleer om op die manier zowel geweldige looks als topkwaliteit te kunnen garanderen. Iedere schoen wordt met liefde en vakmanschap gemaakt zodat ook jouw kind kan kiezen voor een schoen die perfect om zijn of haar voet past. Dankzij Eb’s gevarieerde assortiment, kan het niet anders dan dat de droomschoen van jouw zoon of dochter ertussen zit. Kies voor een lekker opvallend merk dat weet wat kinderen willen. Hier op Van Tilburg Online shop je de coolste schoenen van Eb eenvoudig via onze webshop.

Eb vind het belangrijk dat een kind gewoon kind moet kunnen zijn. Jongens en meiden rennen, spelen en klimmen nu eenmaal graag en willen zich op die momenten niet druk maken om hun schoenen. Gelukkig is dat ook nergens voor nodig! Dankzij het sterke leer waaruit iedere schoen vervaardigd wordt, blijven alle modellen van Eb mooi en onbeschadigd. De details in het ontwerp van de meeste schoenen geven ieder model een opvallend, vrolijk tintje. Opvallende kleuren, stoere patches en stevige steentjes maken van iedere Eb schoen iets bijzonders.

Welkom op onze website! Om je de beste gebruikservaring te bieden, werken wij met cookies. Je kunt je voorkeuren hieromtrent wijzigen via instellingen. Door gebruik te blijven maken van onze website, ga je akkoord met de standaardinstellingen. Bekijk ons cookiebeleid en onze privacy statement voor meer inhoudelijke informatie.