Schrijf je in voor denieuwsbrief!
  • Als eerste op de hoogte van aanbiedingen
  • De laatste musthaves, modetrends en topmerken
  • Stijltips van onze modeexperts
Privacy statement
X
Sale
Elite Sport
Uw selectie
Geslacht

Elite Sport

Toon 200 producten per pagina
Het jonge, ambitieuze merk Elite Sport werd in 2006 opgericht in Nederland. Het merk richt zich volledig op het maken van keepershandschoenen van topkwaliteit. De laatste jaren vertrouwen meer en meer professionele keepers hun goal toe aan de handschoenen van Elite Sport. Dankzij de kwaliteitsfoam in ieder model en de stevige materialen waarmee iedere handschoen gemaakt wordt, houden keepers als Robbin Ruiter (FC Utrecht) en Sergio Padt (FC Groningen) moeiteloos hun doel schoon. Elite Sport blijft constant innoveren. In samenwerking met verschillende universiteiten, creëert het label handschoenen met goede grip en een lange levensduur. Laat jezelf ook overtuigen! Hier op Van Tilburg Online verkopen wij de nieuwste keepershandschoenen van Elite Sport in onze uitgebreide webshop. Kies je maat, ga voor een vet design en haal het beste uit jouw keeperskills met de handschoenen van Elite Sport.

Elite Sport vind het belangrijk dat iedere keeper, jong of oud, zijn talenten optimaal kan benutten. Om die reden brengt het merk ook keepershandschoenen voor kinderen uit. Deze zijn van hetzelfde materiaal gemaakt als de handschoenen voor volwassenen en van dezelfde topkwaliteit. De meeste modellen hebben afneembare fingersave en Elite Sport produceert keepershandschoenen voor zowel gras- als kunstgrasvelden. Dankzij het gevarieerde aanbod vind je gemakkelijk de keepershandschoenen die bij jou passen.

Welkom op onze website! Om je de beste gebruikservaring te bieden, werken wij met cookies. Je kunt je voorkeuren hieromtrent wijzigen via instellingen. Door gebruik te blijven maken van onze website, ga je akkoord met de standaardinstellingen. Bekijk ons cookiebeleid en onze privacy statement voor meer inhoudelijke informatie.