Schrijf je in voor denieuwsbrief!
  • Als eerste op de hoogte van aanbiedingen
  • De laatste musthaves, modetrends en topmerken
  • Stijltips van onze modeexperts
Privacy statement
X
Terug
Ecco Heren
Uw selectie
Categorieën
Filters
Categorie
Merk
Maat
Kleur

Prijs

Seizoen

Ecco Heren

Toon 200 producten per pagina
Ecco is een merk dat gezien wordt als wereldleider op de markt als het aankomt op innovatieve schoenen. Het merk blijft zichzelf telkens vernieuwen maar wijkt daarbij niet af van de originele Ecco-stijl. Zoals Ecco het zelf zo mooi zegt: “Onze schoenen zijn effortless, want het kost klanten geen enkele moeite om zich zichtbaar goed te voelen in een stijlvol paar!”

Het Deense merk Ecco staat in de wereld bekend om haar simplistische stijl. Scandinavische landen kiezen vaker voor deze vorm, en de minimalistische inslag is ook bij dit merk duidelijk zichtbaar. Het geeft de schoenen van Ecco een stijlvolle look zonder daar allerlei toeters en bellen bij te halen. Dat deze stijl aanslaat, is wel te zien aan de miljoenen fans over de hele wereld.

Mensen die rondlopen op de schoenen van Ecco waarderen het merk om haar looks, kwaliteit maar zeker ook draagcomfort. Want wat heb je nu aan een schoen die niet eens lekker om de voet zit? Bij Ecco staat het belang van de voet altijd voorop. En dat is dan ook precies de reden dat het merk zo ontzettend geliefd is!

Op Van Tilburg Online bestel je gemakkelijk en snel jouw paar Ecco-schoenen online. Duik in het uitgebreide assortiment en sla je slag!

Welkom op onze website! Om je de beste gebruikservaring te bieden, werken wij met cookies. Je kunt je voorkeuren hieromtrent wijzigen via instellingen. Door gebruik te blijven maken van onze website, ga je akkoord met de standaardinstellingen. Bekijk ons cookiebeleid en onze privacy statement voor meer inhoudelijke informatie.