Schrijf je in voor denieuwsbrief!
  • Als eerste op de hoogte van aanbiedingen
  • De laatste musthaves, modetrends en topmerken
  • Stijltips van onze modeexperts
Privacy statement
X
Terug
James Ay Heren
Uw selectie
Categorieën
Filters
Categorie
Merk
Kleur

Prijs

James Ay Heren

Toon 200 producten per pagina
Het innovatieve fashion label James Ay daagt zichzelf constant uit om door te blijven ontwikkelen. De naam van het merk is een ode aan de moderne uitvinder van de zonnebril, James Ayschough. James experimenteerde met allerlei soorten lenzen om zo het zicht van mensen continu te optimaliseren. Hij durfde grillige paden te bewandelen en risico’s te nemen die uiteindelijk hebben geleid tot de moderne zonnebril zoals wij deze nu kennen. James Ay borduurt voort op deze ongeremde ontwikkelingsdrang. Met eye-catching, plantaardige zonnebrillen treedt het label in de voetsporen van de pionier waarnaar ze vernoemd is.

Hier bij Van Tilburg Online houden we van merken die altijd streven naar het allerbeste! Daarom vind je de mooiste James Ay zonnebrillen voor heren terug in onze uitgebreide webshop. Naast constante innovatie, streeft het label ook naar een duurzamere wereld. Zo maakt James Ay tijdens haar productieproces niet alleen gebruik van ecologische materialen, maar wordt daarnaast met de verkoop van elke zonnebril een boom geplant.

Maak je keuze uit een breed scala aan uiteenlopende zonnebrillen en ga voor het model dat het beste bij jou past. Onze website is 24/7 up-to-date met designs uit de allerlaatste James Ay collecties. Houd de Van Tilburg Online webshop goed in de gaten om altijd op de hoogte te zijn van de nieuwste herenmodellen.

Welkom op onze website! Om je de beste gebruikservaring te bieden, werken wij met cookies. Je kunt je voorkeuren hieromtrent wijzigen via instellingen. Door gebruik te blijven maken van onze website, ga je akkoord met de standaardinstellingen. Bekijk ons cookiebeleid en onze privacy statement voor meer inhoudelijke informatie.