Inspiratie
2024-03-25

Damesschoenen voorjaarstrends van 2024

Zo’n nieuwe lentelook vraagt om een verrukkelijke voorjaarsschoen. En laat dát maar aan de nieuwe collecties over. Laat je inspireren door dé grootste schoenentrends van dit voorjaar.

Goed gestrikt

Een trend die regelrecht uit de modeen beautyscene komt gelopen: strikken op je schoen. Van big bows tot kleine strikdetails. Lief!

Strik erom
Bekijk meer

Hollands plat

Je haat ze of je houdt ervan en wie tot de tweede categorie behoort kan in haar handjes klappen dit seizoen: de ballerina is er in steeds meer soorten en maten – van metallic tot versierd met studs.

Ballerina's
Bekijk meer

Zilvervloot

Zilverkleurige (of goudkleurige) glimmers aan je voeten: wat ons betreft één van de tofste trends van dit jaar. Zulke zilverkleurige schoenen doen het waanzinnig in een basic look, met een blauwe jeans en een wit T-shirt.

Zilver & goud
Bekijk meer

Preppy girls

Een blijvertje van de bovenste plank. Dit voorjaar niet alleen in klassiek zwart, maar ook met pailletten en patronen. Perfect voor de couple look, want als het aan de mode ligt kiezen ook de mannen voor loafers dit jaar.

Loafers
Bekijk meer

Level up

De voetjes gaan letterlijk van de vloer in een van de meest controversiële schoenentrends van 2024: flatforms! Dikke, rechte zolen waarop je meteen een kopje groter bent.

Platform sandals