Schrijf je in voor denieuwsbrief!
  • Als eerste op de hoogte van aanbiedingen
  • De laatste musthaves, modetrends en topmerken
  • Stijltips van onze modeexperts
Privacy statement
X
Save the Duck
Geslacht

Save the Duck

Helaas...

Er zijn momenteel geen producten voorradig van dit merk.

Safe the Duck is het merk voor mensen die zowel milieu- als modebewust door het leven gaan. Het groene label, dat in 1914 begon als een kleinschalig kledingmerk opgericht door Foresto Bargi, is inmiddels uitgegroeid tot het invloedrijke kledingmerk dat het vandaag de dag is. Nicolas Bargi, Foresto’s kleinzoon, staat inmiddels aan het hoofd van Safe the Duck. Toch heeft dit familiebedrijf haar waarden nooit verloren.

Safe the Duck is namelijk een voorvechter voor het behoud van de aarde en elk wezen dat daarop loopt, zwemt of vliegt. Om die reden maakt het label bij het creëren van hun stevige, warme jassen op geen enkele manier gebruik van dierlijke producten. In plaats daarvan maakt Safe the Duck gebruik van hun eigen ontwikkelde Plumtech technologie. Plumtech is een innovatieve padding die de drager van een Safe the Duck-jas lekker warm houdt. Het vervangt de eendenveren die normaal gesproken gebruikt worden om warmte vast te houden en de jas van binnen lekker zacht te maken. Plumtech is waterproof, warmer, ademt beter en het allerbelangrijkste: is diervriendelijk. Op deze manier weet dit innovatieve merk zowel dierenmishandeling te tackelen als innovatieve kledingstukken te creëren die hun tijd ver vooruit zijn. Wees lief voor jezelf en de aarde en ga voor een jas van Safe the Duck!

Welkom op onze website! Om je de beste gebruikservaring te bieden, werken wij met cookies. Je kunt je voorkeuren hieromtrent wijzigen via instellingen. Door gebruik te blijven maken van onze website, ga je akkoord met de standaardinstellingen. Bekijk ons cookiebeleid en onze privacy statement voor meer inhoudelijke informatie.