Inspiratie
2024-04-11

InWear X Van Tilburg

Goed nieuws voor liefhebbers van InWear én fans van hockeyster Ellen Hoog: het damesmerk en de hockeyster hebben de handen ineengeslagen voor hun eigen modecollectie – exclusief verkrijgbaar bij Van Tilburg!

Shop de collectie
Bekijk meer
Favoriete modemerk

Ellen: “Een hele tijd geleden werd ik benaderd door een van mijn favoriete modemerken: InWear! Ze vroegen me of ik mee wilde werken aan een collectie die ze maakten in samenwerking met Van Tilburg Mode. Daar hoefde ik niet lang over na te denken.”

Vrouwelijk en stoer

“Fashion- en lifestylemerk InWear werd opgericht in Kopenhagen in 1969 en staat sindsdien garant voor tijdloze en duurzame collecties met een moderne, minimalistische stijl. InWear maakt items die comfortabel zitten, lekker soepel vallen en de perfecte pasvorm hebben. Voor mij bevatten de items een perfecte combi van vrouwelijk en stoer, sportief en elegant. En net als ik, is ook Van Tilburg een trouwe klant van InWear. Al jarenlang kiezen de inkopers van Van Tilburg de mooiste items uit de zes collecties die per jaar verschijnen.”

Exclusieve samenwerking

“Voor deze exclusieve samenwerking zijn InWear, Van Tilburg en ik samen om de tafel gegaan. We wilden een collectie ontwerpen met stylen en fits die we zelf graag dragen, maar die nog niet in de collectie van Inwear te krijgen waren. De perfecte items en outfits voor naar kantoor, een luie zaterdag of een feestje. We hebben de collectie tot in detail met elkaar samengesteld: van de lengte van de rokken tot de boordjes van de mouwen.”

De perfecte blouse

“Het eindresultaat bestaat uit aantal items, allemaal gemaakt van zachte materialen en met een casual trendy look. Mijn favoriete sets zijn de oranje blouse met de denim rok, maar ook in de zachte sweat-set zie ik mezelf op zaterdag al helemaal in mijn favoriete koffietentje zitten. Het was een waanzinnig tof proces om met een van mijn favoriete modemerken en modewinkels samen te mogen werken. Ik ben verliefd op het resultaat!”

De collectie van InWear en Van Tilburg Mode is exclusief en alléén via van Tilburg verkrijgbaar.