Duurzaamheid

Duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen zijn centrale elementen in het bedrijfsleven van vandaag de dag. Ook wij hebben duurzaamheid in onze bedrijfsmissie opgenomen en zetten sinds 2016 stappen richting een duurzamer Van Tilburg.

Hoe? Door groots te denken en klein te beginnen. We hebben inmiddels ruim 25 duurzame initiatieven[EV1]  gerealiseerd. Ons uitgangspunt is dat we goed willen zijn voor onze klanten & medewerkers en goed doen voor onze omgeving. Zodat er voor onze kinderen en kleinkinderen ook een gezonde toekomst is weggelegd. Onze missie is ervoor te zorgen dat heerlijk, ontspannen shoppen en bijdragen aan een betere wereld hand in hand kunnen gaan in de toekomst.

Duurzaamheid
Mode voor morgen

Net als wij hechten ook onze klanten steeds meer voor duurzaamheid bij de keuze voor kleding. Aan ons de taak om hen te adviseren bij het maken van verantwoorde keuzes.

Ontdek merken met een duurzamer aanbod.

Bekijk alle merken
Green Friday
Bos van Oss

Black Friday is Green Friday bij Van Tilburg: we plantten 500 bomen in het Bos van Oss: een lokaal initiatief en nieuw bos voor de regio. Zo dragen wij een steentje bij aan meer groen in de regio.

vintagevondsten
Vintage treasures

Een samenwerking tussen Vintage Treasure Markt en Van Tilburg met een groot aanbod aan vintage kleding, interieur en accessoires. Allemaal handmade & upcycled with love!

milieu
CO2 footprint

We verkleinen onze CO2 footprint met energievriendelijke klimaatinstallaties, een geavanceerd verwarmings- en koelingssysteem met warmte- en koudeopslag, zonnepanelen, LED verlichting, groene gevels, biologische en lokale producten en meer.

Drop & loop
Een tweede leven

Maak je kledingkast klaar voor de zon, lever je oude kleding in bij het Drop & Loop apparaat op ’t Erf (bij de ingang naar de sportwinkel) en wij trakteren jou op een gratis kop koffie (of thee) met iets lekkers in ’t Bakhuys!