Over ons

Familiebedrijf Van Tilburg Mode & Sport groeide in 72 jaar uit tot een begrip in de wijde regio en de grootste zelfstandige modezaak van Nederland. Een naam die borg staat voor mode, kwaliteit, vakmanschap en service. 

Met meer dan 800 toonaangevende merken onder één dak, is Van Tilburg hét adres voor de laatste mode voor heren, dames en kids, schoenen en sport. Bij Van Tilburg Nistelrode zijn we blij met je komst en doen we er alles aan je bezoek zo aangenaam mogelijk te maken. Zo vermaken we kleding gratis in ons eigen atelier – klaar terwijl je wacht –, zorgen we voor een hapje en een drankje in onze lunchroom en bieden we het gemak van een goede bereikbaarheid met 350 parkeerplaatsen en een bushalte voor de deur.

Van Tilburg heeft daarmee niet alleen letterlijk, maar ook figuurlijk veel in huis. Die mix maakt ons uniek. Niet voor niets wonnen we de vakjuryprijs voor beste zelfstandige winkel van Nederland en diverse publieksprijzen. Een bijzondere prestatie waar ons voltallige personeel zich dagelijks met 100 % procent voor inzet en waar wij enorm trots op zijn.

De familie van Tilburg
Historie

In 1950 openen Jan en Bets van Tilburg een kleermakerswinkel in kleine manufacturen. Elf jaar later verhuist het echtpaar met hun zaak naar het centrum van Nistelrode en daar groeit Van Tilburg, uit tot de grootste zelfstandige modewinkel van Nederland.