Inspiratie
2024-01-15

Dames modetrends van 2024

Omdat het gelukkig niet altíjd winter blijft én omdat je je niet vroeg genoeg kunt verheugen op de nieuwe trends die hun opwachting gaan doen in jouw garderobe: laat je inspireren door de top 3 damestrends van 2024!

Sheer dressing
Als in: doorschijnende kleding! Tops en jurken komen in stoffen als kant en mesh, met hier en daar een stijlvolle cut-out. Met deze trend kun je heel gemakkelijk meedoen: doorschijnende blouse + toffe hoge jeans = altijd succes.
Mesh, kant en cut-outs
Het poloshirt
Terug van weggeweest: het poloshirt! En nee, dit voorjaar beperkt 'ie zich niet tot studentenhuizen of schoolbanken. Combineer je polo met een nette pantalon, korte broek, of een trendy rok.
Shop de polo
Bekijk alle polo's
Allure
Tweedjasjes, satijnen jurken en strak gesneden pakken zorgen voor een flinke portie allure in je kledingkast. Combineer ze met glinsterende accessoires voor de ultieme luxe en klassieke look.
Shop allure
Rok ’n roll
Draagbare trends, houden we van! De minirok is nog steeds een ding, maar ook de midi en de maxi laten zich dit jaar weer zien. Je spot ze in het wit, leer, doorschijnend of met fringes. Style ‘m met een wollen trui!