Inspiratie
2024-04-23
Samen vieren we de liefde
Het bruiloftseizoen

De uitnodiging is binnen, nu je outfit nog! Laat je inspireren door de mooiste items in iedere dresscode om de liefde onvergetelijk te vieren.

Festival collectie

Cocktail

Een look waarin gefeest mag worden! Ingrediënten van de dresscode cocktail: een feestelijke jurk of pak, opvallende sieraden en hoge hakken! Een cocktailjurk is vaak kort, tot net boven de knie, en mag sexy zijn, maar niet té (onthoud: always classy, never trashy). Een stijlvol pak of jumpsuit mag óók. Style je outfit af met mooie hakken en een clutch.

Shop cocktailjurken
Bekijk meer
Tenue de Ville

Ofwel: kleding voor de stad. De dresscode Tenue de Ville stamt namelijk nog uit de tijd dat je je netjes kleedde als je de deur uit ging. Het is een stijlvolle, niet al te chique én strikte dresscode waarin je niet gauw verkeerd kiest.

Shop Tenue de Ville
Bekijk meer

Summer chic

De zomerbruiloft-dresscode bij uitstek. Lekker zomers, maar dan chic! Een satijnen jurkje in een zomerse kleur bijvoorbeeld, maar ook een tof pastelgeel pak of een jumpsuit in bloemenprint. Maak je outfit in deze dresscode af met een zomerse en feestelijke hak.

Shop Summer Chic
Bekijk meer
Black tie

De iets minder formele variant van white tie, maar nog steeds is chic het toverwoord. Vraag jezelf af: wat zou ik dragen als ik naar het Gouden Televizier-Ring Gala zou gaan? Een chique avondjurk dus, en elegante schoenen en accessoires.

Shop Black Tie
Bekijk meer
Bohemian
Nog steeds een razend populaire dresscode op zomerbruiloften. Logisch ook, want je hebt meteen het feest- en festivalgevoel te pakken. Denk aan natuurlijke kleuren, zwierige jurken of een jumpsuit met print. Combineer met natuurlijke accessoires.
Shop Bohemian items
Bekijk meer

Voor hem
Samen vieren we de liefde in stijl met onze bruiloft items