Inspiratie
2024-01-01

Rock your shape

Goed voornemen voor 2024: omarm je lichaamstype voor de volle 100% en ontdek hoe je jouw shape nog meer in de schijnwerpers zet. Brede heupen, een grote boezem, een uitgesproken taille of juist geen taille: met deze tips vier je jouw lichaam op haar mooist.

Omgekeerde driehoek

Kies voor laidback tops zonder te veel poespas en maak het magisch met opvallende prints, kleuren, en stoffen in je broek of rok.

Shop: omgekeerde driehoek
Bekijk de collectie
Appel

Hebben: alles met een A-lijn! Een jurk die aansluit tot onder de borst en vanuit daar uitloopt naar beneden, bijvoorbeeld. Liever een broek? Kies er eentje tot boven je heupen.

Shop: appelfiguur
Bekijk de collectie
De acht

Doen: korsetten en blazers die tot net boven je navel komen. Draag er een losse jeans of kokerrok onder en je bent klaar om te stralen.

Shop: de acht
bekijk de collectie
Zandloper

High waist broeken (taillehoogte) zijn ideaal voor jou, combineer ze met een nauwsluitende top. Voor blazers, vestjes en jasjes geldt: ze zijn het mooist met één of twee knopen boven de navel.

Shop: zandloperfiguur
Bekijk de collectie
Rechthoekig

Strakke tops en een taille-ceintuur zijn de perfecte match voor jouw figuur. Add a little extra met een opvallende print bij je hals of sleutelbeen.

Shop: de rechthoek
bekijk de collectie