Schrijf je in voor denieuwsbrief!
  • Als eerste op de hoogte van aanbiedingen
  • De laatste musthaves, modetrends en topmerken
  • Stijltips van onze modeexperts
Privacy statement
X

Blog

Welkom op het Van Tilburg Online style blog; hét adres voor het laatste modenieuws en een regelmatige dosis inspiratie, tips en tricks. Benieuwd hoe het er bij ons achter de schermen aan toe gaat? Ook daar lees je hier alles over. Be our guest!

Layering time heren

Het grijze gebied tussen zomer en winter brengt elk jaar opnieuw een outfitdilemma met zich mee: te warm voor een jas, te koud voor een T-shirt. Gelukkig biedt een simpele truc heel eenvoudig én stijlvol soelaas: laagjes! Met een tof spijkerjack, stoer overshirt of een fijngebreide trui – allemaal over elkaar, óók goed! – verschijn je warm en waanzinnig goed aan de start van het laagseizoen.
Lees verder

Layering time

Terwijl we duimen voor een heerlijke Indian Summer vol oktoberzon en blote benen, maken we ons met een extra laagje ook alvast voorzichtig klaar voor het najaar.
Lees verder

15 tips om jouw outfit langer mooi te houden

Zodra je iets moois hebt gekocht, wil je dit zo lang mogelijk kunnen dragen en het mooi houden. Hoe zorg je hiervoor? Wij geven je 15 tips om nog meer uit jouw nieuwe items te halen en daarmee gelijk bij te dragen aan een duurzamere wereld (win win!). Van wastips tot droog- en bleekadvies met deze tips blijf jij zo lang mogelijk van je nieuwe aankopen genieten. Fijn!
Lees verder

Welkom op onze website! Om je de beste gebruikservaring te bieden, werken wij met cookies. Je kunt je voorkeuren hieromtrent wijzigen via instellingen. Door gebruik te blijven maken van onze website, ga je akkoord met de standaardinstellingen. Bekijk ons cookiebeleid en onze privacy statement voor meer inhoudelijke informatie.