Schrijf je in voor denieuwsbrief!
  • Als eerste op de hoogte van aanbiedingen
  • De laatste musthaves, modetrends en topmerken
  • Stijltips van onze modeexperts
X

Blog

Welkom op het Van Tilburg Online style blog; hét adres voor het laatste modenieuws en een regelmatige dosis inspiratie, tips en tricks. Benieuwd hoe het er bij ons achter de schermen aan toe gaat? Ook daar lees je hier alles over. Be our guest!

Ladies dit zijn de swimwear trends van deze zomer

Nicole van Oort (42) werkt al zestien jaar als inkoper van onze badmodeafdeling. In die jaren zag ze duizenden bikini’s en badpakken de revue passeren. Wat zijn de trends van dit moment?
Lees verder

Van Tilburg past jouw bruiloft

Hoe maak je van de mooiste dag van je leven, écht de mooiste dag van je leven? Niet alleen met een liefde, ook met een pak om ja tegen te zeggen! Al 67 jaar lang is Van Tilburg hét adres voor een pak dat je laat schitteren naast je partner.
Lees verder

Sun is shining

Een stage in de mode; voor veel studerende modemeisjes a dream come true! Zo ook voor onze Laurie en Iris, die elke ochtend met een big smile op hun gezicht in Nistelrode verschijnen. En zie ze hier eens shinen!
Lees verder

De opvallers van Geert

Geert (39) is inkoper Heren Business en Heren Casual en staat op zaterdag in de winkel. “Zo blijf ik goed op de hoogte van de behoefte van onze klanten. The Broken Suit is dit jaar ook bij mij favoriet!”
Lees verder

Mooi gevonden door Moniek

Moniek (26) is inkoper van de dames trend afdeling, dol op flared jeans en fan van haar gouden laarsjes
Lees verder

Modeshow recap

Afgelopen woensdag was het zover: de grote voorjaarsmodeshow en modeflitsen bij Van Tilburg Nistelrode! Een prachtige middag én avond boordevol modeinspiratie. Kijk je mee?
Lees verder

De musthaves van Marloes

Inkoper/verkoper Marloes (26) gaat spontaan glunderen als ze iemand tevreden in de spiegel ziet kijken. Zelf wordt ze blij van vrouwelijke kleding met een stoer detail: “Mijn kledingstijl is elke dag anders, maar de combi van vrouwelijk met stoer vind ik tof.
Lees verder

Van Tilburg past Cyrelle en Ralf

Van Tilburg past het nieuwe modeseizoen. De laatste trends. Het moment. Jouw stemming. Jouw lijf. Jouw stijl. Van Tilburg past iedereen. Van Tilburg past jou.
Lees verder

Van Tilburg steunt Stichting Vlinderkind

Heb jij de kledingautomaat in onze winkel in Nistelrode al gespot? Met deze automaat geven we je oude kleding een tweede leven én steunen we een mooi goed doel. Dit voorjaar is dat Stichting Vlinderkind. Benieuwd wat ze doen?
Lees verder

Behind the scenes

Yay! Deze week zijn we weer gestart met één van de leukste klussen van het jaar: the making of ons nieuwe modemagazine! Dit keer niet met echte fotomodellen, maar met echte Van Tilburgers: onze klanten! Met een superteam van hair- en make-up artists, stylisten en fotografen hebben we ze stralend op de foto gezet.
Lees verder

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Bekijk ons cookiebeleid en onze privacy statement voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hierin maken.