Schrijf je in voor denieuwsbrief!
  • Als eerste op de hoogte van aanbiedingen
  • De laatste musthaves, modetrends en topmerken
  • Stijltips van onze modeexperts
X

Blog

Welkom op het Van Tilburg Online style blog; hét adres voor het laatste modenieuws en een regelmatige dosis inspiratie, tips en tricks. Benieuwd hoe het er bij ons achter de schermen aan toe gaat? Ook daar lees je hier alles over. Be our guest!

Van Tilburg Kids

Afgelopen vrijdag openden wij de deuren van onze nieuwste aanwinst: Van Tilburg Kids. Tijdens een grandioos openingsweekend maakten honderden bezoekers kennis met ‘de coolste winkel voor de kleintjes’.
Lees verder

Styling night out Manon Meijers

Afgelopen donderdagavond was het zover: vijftien enthousiaste winnaressen verzamelden zich opgetogen in onze winkel in Nistelrode voor de exclusieve Styling Night Out van Manon Meijers.
Lees verder

Van Tilburg past mevrouw van Dijk-Nooyen

Mevrouw van Dijk - Nooyen winkelt al 57 jaar bij Van Tilburg Nistelrode. Om stralend voor de dag te komen op haar 85e verjaardag, bracht ze ook nu weer een bezoek aan de winkel.
Lees verder

La Fee

We vertelden je eerder al even over ons nieuwe online merk Baum und Pferdgarten. Maar er is nóg een fijne nieuwkomer die we graag aan je voorstellen: La Fée Maraboutée!
Lees verder

Baum und Pferdgarten

De populariteit van Scandinavische mode blijft groeien. En terecht; het gevoel voor stijl en het vakmanschap van onze Noorderburen is van jaloersmakend hoog niveau. Dat geldt ook voor onze nieuwste Scandi-aanwinst: Baum und Pferdgarten.
Lees verder

Achter de schermen fotoshoot

Terwijl half Nederland geniet van zomerse taferelen op vakantie, en de andere helft van ‘zomer’ in eigen land, doken we bij Van Tilburg deze week de studio in voor de fotoshoots van ons nieuwe najaarsmagazine.
Lees verder

Sport met ons mee

Wil jij deze zomer lekker actief blijven, je conditie op peil houden of misschien wel eens écht gaan trainen voor een officiële hardloopwedstrijd? We helpen je bij Van Tilburg graag op weg. Niet alleen met de perfecte sportoutfit, ook met deskundige trainingen!
Lees verder

Van Tilburg past Rowie

Van Tilburg past iedereen en ons mooie doorpasmodel Rowie past speciaal voor ons de nieuwste items. Wat is haar favoriete trend, kleur en accessoire van dit moment?
Lees verder

Van Tilburg past Nienke

Amanda van Effrink is stylist, mode-illustrator en redacteur bij Fashionchick en staat bekend om haar uitgesproken stijl. Haar motto? When in doubt, just add some glitter! De zomergarderobe van Nienke kon nog wel een positieve boost gebruiken en om die reden deed ze mee aan onze WIN actie en won daarmee een exclusieve stylingsessie met #glitziegal herself!
Lees verder

De sporty pants

Er zijn maar weinig dingen fijner dan thuiskomen van een lange werkdag en je zorgvuldig uitgekozen jeans, pantalon of panty verruilen voor een lekkere broek. Dat vonden ook de Grote Modeontwerpers, gelukkig. Want in die broek mag je nu óók gewoon naar buiten!
Lees verder