Schrijf je in voor denieuwsbrief!
  • Als eerste op de hoogte van aanbiedingen
  • De laatste musthaves, modetrends en topmerken
  • Stijltips van onze modeexperts
X

Blog

Welkom op het Van Tilburg Online style blog; hét adres voor het laatste modenieuws en een regelmatige dosis inspiratie, tips en tricks. Benieuwd hoe het er bij ons achter de schermen aan toe gaat? Ook daar lees je hier alles over. Be our guest!

De favorieten van

Diamonds are a girls best friend. Maar ook van accessoires kun je héél erg blij worden. We vroegen onze eigen inkoopster Moniek naar haar favorieten van dit seizoen.
Lees verder

Bralette

Vergeet push-ups of voorgevormde cups: de bralette is back! De wat? De bralette; een romantisch of juist sportief vormgegeven bh zonder beugels en padding. We like!
Lees verder

Van Tilburg past Noa van Leeuwen

De achttienjarige Noa van Leeuwen timmert hard aan de weg als model. Als dochter van modeadviseur Ingrid, liep ze haar allereerste loopje op de catwalk van Van Tilburg Nistelrode.
Lees verder

Van Tilburg Kids

Afgelopen vrijdag openden wij de deuren van onze nieuwste aanwinst: Van Tilburg Kids. Tijdens een grandioos openingsweekend maakten honderden bezoekers kennis met ‘de coolste winkel voor de kleintjes’.
Lees verder

Styling night out Manon Meijers

Afgelopen donderdagavond was het zover: vijftien enthousiaste winnaressen verzamelden zich opgetogen in onze winkel in Nistelrode voor de exclusieve Styling Night Out van Manon Meijers.
Lees verder

Van Tilburg past mevrouw van Dijk-Nooyen

Mevrouw van Dijk - Nooyen winkelt al 57 jaar bij Van Tilburg Nistelrode. Om stralend voor de dag te komen op haar 85e verjaardag, bracht ze ook nu weer een bezoek aan de winkel.
Lees verder

La Fee

We vertelden je eerder al even over ons nieuwe online merk Baum und Pferdgarten. Maar er is nóg een fijne nieuwkomer die we graag aan je voorstellen: La Fée Maraboutée!
Lees verder

Baum und Pferdgarten

De populariteit van Scandinavische mode blijft groeien. En terecht; het gevoel voor stijl en het vakmanschap van onze Noorderburen is van jaloersmakend hoog niveau. Dat geldt ook voor onze nieuwste Scandi-aanwinst: Baum und Pferdgarten.
Lees verder

Achter de schermen fotoshoot

Terwijl half Nederland geniet van zomerse taferelen op vakantie, en de andere helft van ‘zomer’ in eigen land, doken we bij Van Tilburg deze week de studio in voor de fotoshoots van ons nieuwe najaarsmagazine.
Lees verder

Sport met ons mee

Wil jij deze zomer lekker actief blijven, je conditie op peil houden of misschien wel eens écht gaan trainen voor een officiële hardloopwedstrijd? We helpen je bij Van Tilburg graag op weg. Niet alleen met de perfecte sportoutfit, ook met deskundige trainingen!
Lees verder