Schrijf je in voor denieuwsbrief!
  • Als eerste op de hoogte van aanbiedingen
  • De laatste musthaves, modetrends en topmerken
  • Stijltips van onze modeexperts
X

Trends & modeadviezen


Bootycall

Zoals de ideale kledingkast een LBD, een jeans en een blazer aan de roede heeft hangen, zijn er ook voor je schoenencollectie een aantal klassiekers die tot de absolute basis behoren. De biker boot, bijvoorbeeld! Een zwarte biker boot is hét middel om een vrouwelijke of romantische outfit een stoere draai te geven. En alhoewel de motorlaarsjes altijd kunnen en ieder jaargetijde en elke trend overleven, zijn ze dit seizoen weer écht terug in het straatbeeld. Je ziet ze bovendien in tal van varianten, waardoor er voor iedereen wel een laarsje is dat goed zit en goed voelt.
Lees verder

partytime

Yes, de leukste maand van het jaar komt er weer aan! En dat betekent niet alleen heel veel cadeautjes om uit te uitpakken, maar óók uitpakken met je outfit! Voor alle boys en girls hebben we een supertoffe partycollectie samengesteld om helemaal van uit je dak te gaan.
Lees verder

Collar

De blouse is één van de absolute basisitems van je garderobe. Wat je kledingstijl ook is en waar je ook naar toe moet; een toffe blouse kan écht altijd en overal.
Lees verder

Fall | Herenjassen

Het is je vast niet ontgaan: de herfst heeft definitief zijn intrede gedaan. En wie een beetje vooruit durft te kijken, weet dat ook de winter dan niet lang meer op zich laat wachten.
Lees verder

Rocking Rebel

Het regent dit jaar krachtige statements op de grote runways, met de inmiddels beroemde T-shirt quote ‘We should all be feminists’ van Dior als groot hoogtepunt. Dit najaar trekken we die lijn door en is je outfit meer dan ooit een manier om je standpunt te uiten én lekker te rebelleren tegen de gevestigde orde.
Lees verder

Panterprint

De panterprint was al een vaste waarde in vele kledingkasten dus van een comeback kunnen we eigenlijk niet spreken, maar zoals elke revival heeft ook deze trend dit seizoen een nieuwe gedaante: hij komt voorbij in tal van kleuren!
Lees verder

New Romance

De zomer mag met haar zwoele zomeravonden en betoverende zonsondergangen dan hét seizoen van de romantiek zijn, ook de druilerige dagen van het najaar kunnen de nodige vlammetjes doen ontsteken.
Lees verder

Spot On

Het najaar komt met rasse schreden dichterbij en met de bijbehorende nieuwe trends en modecollecties is dat gelukkig helemaal zo erg ook niet. Onze favorieten: power red en vintage florals!
Lees verder

Zo doe je dat: je jeans lang mooi houden

Het kan jaren duren voordat je ‘m hebt gevonden en áls je ‘m dan eenmaal hebt, wil je hem het liefst voor altijd koesteren: de perfecte jeans. Hoe zorg je ervoor dat je zo lang mogelijk van je nieuwe vriend kunt genieten?
Lees verder

Zo doe je dat: Pijnloos op pumps

De één rent er op weg, de ander begint er niet eens aan: pumps! Want hoewel het dragen van hakken direct zorgt voor een vrouwelijke uitstraling en een mooie houding, is lópen op hakken niet voor iedereen een succes. Vijf tips voor het betere hakwerk.
Lees verder