Schrijf je in voor denieuwsbrief!
  • Als eerste op de hoogte van aanbiedingen
  • De laatste musthaves, modetrends en topmerken
  • Stijltips van onze modeexperts
X

Trends & modeadviezen


Spot On

Het najaar komt met rasse schreden dichterbij en met de bijbehorende nieuwe trends en modecollecties is dat gelukkig helemaal zo erg ook niet. Onze favorieten: power red en vintage florals!
Lees verder

Zo doe je dat: je jeans lang mooi houden

Het kan jaren duren voordat je ‘m hebt gevonden en áls je ‘m dan eenmaal hebt, wil je hem het liefst voor altijd koesteren: de perfecte jeans. Hoe zorg je ervoor dat je zo lang mogelijk van je nieuwe vriend kunt genieten?
Lees verder

Zo doe je dat: Pijnloos op pumps

De één rent er op weg, de ander begint er niet eens aan: pumps! Want hoewel het dragen van hakken direct zorgt voor een vrouwelijke uitstraling en een mooie houding, is lópen op hakken niet voor iedereen een succes. Vijf tips voor het betere hakwerk.
Lees verder

Beeldig in bikini

Er zijn niet veel vrouwen die staan te springen om in bikini op de kiek te worden gezet. Jammer, want voor het fotoalbum is het wel zo leuk! Hoe zorg je ervoor dat je tóch tevreden bent met je strandfoto’s? Drie bruikbare tips.
Lees verder

Baggin you

De gemiddelde handtas weegt 2,4 kilo en de Hermès Birkin is de meest gezochte tas van het moment. Heb je geen duizenden euro’s over voor een nieuwe tas, maar ben je wel op zoek naar een nieuw en stijlvol exemplaar? Laat je inspireren door deze twee modellen.
Lees verder

overhemden

Het is een van de langst bestaande fashionitems: het overhemd. Het hing, weliswaar in een totaal andere vorm, zo’n drieduizend jaar geleden ook al in de walk-in-closet van de oude Egyptenaren. En nog steeds zijn we er niet op uitgekeken.
Lees verder

Boezemvriend

Fitnessen met een push-up beha of hardlopen met een topje zonder ondersteuning is niet alleen oncomfortabel, het is nog slecht voor je borsten ook. Een goede workout begint daarom met een goede sportbeha. Waar moet je op letten?
Lees verder

Lingerie wastips

Wanneer je investeert in goede lingerie, wil je daar ook zo lang mogelijk van kunnen genieten. Hoe zorg je ervoor dat je nieuwe setje na een aantal maanden nog steeds zo mooi is als toen je het kocht?
Lees verder

strijktips

Mannen, even onder ons. Een overhemd strijken is al lang niet meer voorbehouden aan onze lieve vrouwen, partners en moeders. Toch? Dus, wat doet een moderne zelfstandige man? Hij brengt zijn overhemden naar de wasserij óf hij wast ze zelf. Maar waarvoor je ook kiest, een overhemd dient goed gestreken te worden. Altijd. Maar hoe krijg je nou een kreukloos goed gestreken overhemd?
Lees verder

Show yourself

Was voorheen corrigerend ondergoed iets voor dames op leeftijd en vooral een product waar je niet in gezien wilde worden, door NO-MI Shaping Accessories is dat verleden tijd! Het is juist gemaakt om in gezien te worden!
Lees verder