Schrijf je in voor denieuwsbrief!
  • Als eerste op de hoogte van aanbiedingen
  • De laatste musthaves, modetrends en topmerken
  • Stijltips van onze modeexperts
X

Trends & modeadviezen


Skyhigh

Is de zwarte piste een eitje voor jou? Of sta je juist nog een beetje wiebelig op de latten voor je eerste wintersportavontuur? Voor alle skiërs, snowboarders, langlaufers en après-skiërs is een goede uitrusting een must. De moderne wintersportkleding en accessoires van Van Tilburg Online wapenen jong én oud tegen kou, sneeuw, wind en felle zon. Hiermee roets je stijlvol de berg af!
Lees verder

overhemden

Het is een van de langst bestaande fashionitems: het overhemd. Het hing, weliswaar in een totaal andere vorm, zo’n drieduizend jaar geleden ook al in de walk-in-closet van de oude Egyptenaren. En nog steeds zijn we er niet op uitgekeken.
Lees verder

Jassen voor het najaar

We kunnen er nu écht niet meer omheen: de koudere temperaturen zullen ons land voorlopig nog niet verlaten. De hoogste tijd voor een lekkere jas, kortom. Twijfel je nog? Warm jezelf op met de mooiste herfst- en winterjassen in verschillende stijlen.
Lees verder

Stylish Scandinavisch

Op interieurgebied weten we Scandinavië al wat langer te vinden met ketens en merken als IKEA en HAY, maar ook in modeland wint Scandinavië steeds meer terrein. En daar zijn we maar wát blij mee!
Lees verder

Back to Black

Ze zijn er in álle soorten en maten en alleen al in Nederland gaan er ieder jaar meer dan 15.000.000 exemplaren van over de toonbank: jeans! Ieder jaar kent bovendien haar eigen trends en zo ook de herfst en winter van 2016: we go back to black!
Lees verder

Being green

Waar de natuur langzaam rood, geel en bruin kleurt, houden we in de mode gewoon de zomer in onze bol. Groen is namelijk een van de trendkleuren voor in je kledingkast dit najaar. All eyes on green!
Lees verder

Boezemvriend

Fitnessen met een push-up beha of hardlopen met een topje zonder ondersteuning is niet alleen oncomfortabel, het is nog slecht voor je borsten ook. Een goede workout begint daarom met een goede sportbeha. Waar moet je op letten?
Lees verder

Lingerie wastips

Wanneer je investeert in goede lingerie, wil je daar ook zo lang mogelijk van kunnen genieten. Hoe zorg je ervoor dat je nieuwe setje na een aantal maanden nog steeds zo mooi is als toen je het kocht?
Lees verder

strijktips

Mannen, even onder ons. Een overhemd strijken is al lang niet meer voorbehouden aan onze lieve vrouwen, partners en moeders. Toch? Dus, wat doet een moderne zelfstandige man? Hij brengt zijn overhemden naar de wasserij óf hij wast ze zelf. Maar waarvoor je ook kiest, een overhemd dient goed gestreken te worden. Altijd. Maar hoe krijg je nou een kreukloos goed gestreken overhemd?
Lees verder

Show yourself

Was voorheen corrigerend ondergoed iets voor dames op leeftijd en vooral een product waar je niet in gezien wilde worden, door NO-MI Shaping Accessories is dat verleden tijd! Het is juist gemaakt om in gezien te worden!
Lees verder