Schrijf je in voor denieuwsbrief!
  • Als eerste op de hoogte van aanbiedingen
  • De laatste musthaves, modetrends en topmerken
  • Stijltips van onze modeexperts
X

Trends & modeadviezen


Beeldig in bikini

Er zijn niet veel vrouwen die staan te springen om in bikini op de kiek te worden gezet. Jammer, want voor het fotoalbum is het wel zo leuk! Hoe zorg je ervoor dat je tóch tevreden bent met je strandfoto’s? Drie bruikbare tips.
Lees verder

Baggin you

De gemiddelde handtas weegt 2,4 kilo en de Hermès Birkin is de meest gezochte tas van het moment. Heb je geen duizenden euro’s over voor een nieuwe tas, maar ben je wel op zoek naar een nieuw en stijlvol exemplaar? Laat je inspireren door deze twee modellen.
Lees verder

Pretty Pastel

De grootste trend van dit seizoen? Suikerzoekte pasteltinten. Hul jezelf van boven tot beneden in zachte snoepkleuren; allemaal op de poedertoer!
Lees verder

Voor anker

Goed nieuws: de marinelook is terug. Nog beter nieuws: hij is er dit jaar óók voor mannen! Benieuwd hoe je deze klassieker kunt dragen en combineren? Lees én kijk snel verder voor tips en inspiratie to fashionably rock the boat this summer.
Lees verder

Get the Lowlands look

Van leren jack met bikerboots tot crop-tops en denimshorts; festivals zijn hét moment om los te gaan op muziek- én modegebied. Hoe je dat dit jaar doet? Laat je inspireren door twee stijlen om festivalproof uit je dak te gaan.
Lees verder

Pretty patches

Naaide je moeder vroeger nog een embleem van Fido Dido op je jeans om een val van je fiets te verbloemen, is de oldskool ‘patch’ anno 2017 dé manier om een persoonlijke twist aan je outfit te geven.
Lees verder

Athleisure

Goed nieuws: je hoeft niet meer naar de gym om je sportoutfit uit de kast te toveren. De sportieve look is hotter dan ooit en niet alleen een trend, maar zelfs een hele nieuwe modestijl geworden. Haar naam? Athleisure!
Lees verder

In the navy

De marinelook, één van de grootste klassiekers allertijden, meert ook dit seizoen weer aan in modeland. We vertellen je graag meer over deze karakteristieke kleurencombinatie!
Lees verder

Me Jane

Het is dit jaar een koud kunstje om in vakantiestemming te geraken; zelfs als je geen ticket to the tropics hebt geboekt, ben je zó in zomerse sferen. Het recept is simpel: je zet gewoon de deuren van je kledingkast even open..
Lees verder

overhemden

Het is een van de langst bestaande fashionitems: het overhemd. Het hing, weliswaar in een totaal andere vorm, zo’n drieduizend jaar geleden ook al in de walk-in-closet van de oude Egyptenaren. En nog steeds zijn we er niet op uitgekeken.
Lees verder