Schrijf je in voor denieuwsbrief!
  • Als eerste op de hoogte van aanbiedingen
  • De laatste musthaves, modetrends en topmerken
  • Stijltips van onze modeexperts
X

Trends & modeadviezen


Fall | Herenjassen

Het is je vast niet ontgaan: de herfst heeft definitief zijn intrede gedaan. En wie een beetje vooruit durft te kijken, weet dat ook de winter dan niet lang meer op zich laat wachten.
Lees verder

Rocking Rebel

Het regent dit jaar krachtige statements op de grote runways, met de inmiddels beroemde T-shirt quote ‘We should all be feminists’ van Dior als groot hoogtepunt. Dit najaar trekken we die lijn door en is je outfit meer dan ooit een manier om je standpunt te uiten én lekker te rebelleren tegen de gevestigde orde.
Lees verder

Panterprint

De panterprint was al een vaste waarde in vele kledingkasten dus van een comeback kunnen we eigenlijk niet spreken, maar zoals elke revival heeft ook deze trend dit seizoen een nieuwe gedaante: hij komt voorbij in tal van kleuren!
Lees verder

New Romance

De zomer mag met haar zwoele zomeravonden en betoverende zonsondergangen dan hét seizoen van de romantiek zijn, ook de druilerige dagen van het najaar kunnen de nodige vlammetjes doen ontsteken.
Lees verder

Spot On

Het najaar komt met rasse schreden dichterbij en met de bijbehorende nieuwe trends en modecollecties is dat gelukkig helemaal zo erg ook niet. Onze favorieten: power red en vintage florals!
Lees verder

Zo doe je dat: je jeans lang mooi houden

Het kan jaren duren voordat je ‘m hebt gevonden en áls je ‘m dan eenmaal hebt, wil je hem het liefst voor altijd koesteren: de perfecte jeans. Hoe zorg je ervoor dat je zo lang mogelijk van je nieuwe vriend kunt genieten?
Lees verder

Zo doe je dat: Pijnloos op pumps

De één rent er op weg, de ander begint er niet eens aan: pumps! Want hoewel het dragen van hakken direct zorgt voor een vrouwelijke uitstraling en een mooie houding, is lópen op hakken niet voor iedereen een succes. Vijf tips voor het betere hakwerk.
Lees verder

Beeldig in bikini

Er zijn niet veel vrouwen die staan te springen om in bikini op de kiek te worden gezet. Jammer, want voor het fotoalbum is het wel zo leuk! Hoe zorg je ervoor dat je tóch tevreden bent met je strandfoto’s? Drie bruikbare tips.
Lees verder

Baggin you

De gemiddelde handtas weegt 2,4 kilo en de Hermès Birkin is de meest gezochte tas van het moment. Heb je geen duizenden euro’s over voor een nieuwe tas, maar ben je wel op zoek naar een nieuw en stijlvol exemplaar? Laat je inspireren door deze twee modellen.
Lees verder

overhemden

Het is een van de langst bestaande fashionitems: het overhemd. Het hing, weliswaar in een totaal andere vorm, zo’n drieduizend jaar geleden ook al in de walk-in-closet van de oude Egyptenaren. En nog steeds zijn we er niet op uitgekeken.
Lees verder