Schrijf je in voor denieuwsbrief!
  • Als eerste op de hoogte van aanbiedingen
  • De laatste musthaves, modetrends en topmerken
  • Stijltips van onze modeexperts
Privacy statement
X

Trends & modeadviezen


Booming colors

Het afgelopen jaar was natuurlijk allesbehalve rooskleurig, maar toch – of misschien juist daardóór – spetterden en spatten de meest levendige kleuren van de catwalks af tijdens de modeweken.
Lees verder

Spring er maar in

Yes, lente op de kalender én lente in de lucht! Met een beetje geluk tikt de thermometer volgende week zomaar de 20 graden aan.
Lees verder

Spring has sprung

Yes, met maart op de kalender is het voorjaar officieel begonnen. De hoogste tijd dus voor een dosis lentekriebels in je garderobe! Een van de nieuwste trends maakt ’t een makkie om het voorjaar door een roze bril te bekijken: welkom trendkleur roze!
Lees verder

Zon in zicht

Met dagen achter de rug die drie keer warmer zijn dan gebruikelijk, moet je sterk in je schoenen staan om ze níet toe te laten: lentekriebels!
Lees verder

Liefde in de lucht

Een goede relatie heeft verdacht veel weg van modeduo rood-met-roze: het kan hard knallen maar óók fantastisch samengaan. Bij Van Tilburg geven we de twee sterke kleuren graag een hoofdrol in de mooiste comfy én classy looks.
Lees verder

Coole communicantjes

Mag jij dit voorjaar je eerste communie doen? Dan wil je natuurlijk wél een beetje indruk maken aan het altaar. Helpen we je bij! Want of je nu van lekker stoer houdt of toch meer van suikerzoet: in de nieuwste communiecollecties vind je vást wat je zoekt.
Lees verder

Party? Check!

De peperdure tickets, moeilijke dresscodes, torenhoge verwachtingen én teleurstellingen blijven ons bespaard dit jaar. Maar grandioos uitpakken - óf comfortabel op de bank zakken - kan gelukkig nog steeds. Combineer een chic zwart kostuum met een strik en lakschoenen voor een traditionele partylook, of verstop je in je col of kabeltrui om het jaar cool en comfortabel af te sluiten. Het is helemaal aan jou, laat je inspireren!
Lees verder

Get ready

Ienemienemutten tussen vijf knallers van nieuwjaarsfeesten hoef je dit jaar niet, maar gelukkig valt er op een ander - leuker! - onderdeel nog wél genoeg te kiezen: want wat trek jij aan op de laatste avond van het jaar? Pak uit met glitter, glans en partypumps of kies voor comfy en cozy met breisels en boots en maak er zo toch nog het mooiste van. Laat je inspireren!
Lees verder

Knap chic

Het jaar tóch nog knallend eindigen en grandioos uitpakken met Kerst, of de thuiswerktrend van het afgelopen jaar lekker doorvoeren in je feestoutfit, want comfy kan óók heel chic zijn: de komende feestdagen is de keuze helemaal aan jou. Ga dus gerust voor een comfortabel tenue op Kerstavond, of doe eens gek en schuif strak in het pak aan het kerstontbijt. Allebei knap chic, natuurlijk!
Lees verder

Chic kiezen

Het jaar tóch nog knallend eindigen en grandioos uitpakken met Kerst, of de thuiswerktrend van het afgelopen jaar lekker doorvoeren in je feestoutfit, want comfy kan óók heel chic zijn: de komende feestdagen is de keuze helemaal aan jou. Allebei goed, en allebei nog knap chic ook. Het beste van beide combineren? Ga voor een pak in glansmateriaal; zit als een decemberzonnetje en staat grandioos goed op de jaarlijkse kerstfoto.
Lees verder

Welkom op onze website! Om je de beste gebruikservaring te bieden, werken wij met cookies. Je kunt je voorkeuren hieromtrent wijzigen via instellingen. Door gebruik te blijven maken van onze website, ga je akkoord met de standaardinstellingen. Bekijk ons cookiebeleid en onze privacy statement voor meer inhoudelijke informatie.