Schrijf je in voor denieuwsbrief!
  • Als eerste op de hoogte van aanbiedingen
  • De laatste musthaves, modetrends en topmerken
  • Stijltips van onze modeexperts
X

Trends & modeadviezen


Skyhigh

Is de zwarte piste een eitje voor jou? Of sta je juist nog een beetje wiebelig op de latten voor je eerste wintersportavontuur? Voor alle skiërs, snowboarders, langlaufers en après-skiërs is een goede uitrusting een must. De moderne wintersportkleding en accessoires van Van Tilburg Online wapenen jong én oud tegen kou, sneeuw, wind en felle zon. Hiermee roets je stijlvol de berg af!
Lees verder

overhemden

Het is een van de langst bestaande fashionitems: het overhemd. Het hing, weliswaar in een totaal andere vorm, zo’n drieduizend jaar geleden ook al in de walk-in-closet van de oude Egyptenaren. En nog steeds zijn we er niet op uitgekeken.
Lees verder

Boezemvriend

Fitnessen met een push-up beha of hardlopen met een topje zonder ondersteuning is niet alleen oncomfortabel, het is nog slecht voor je borsten ook. Een goede workout begint daarom met een goede sportbeha. Waar moet je op letten?
Lees verder

Lingerie wastips

Wanneer je investeert in goede lingerie, wil je daar ook zo lang mogelijk van kunnen genieten. Hoe zorg je ervoor dat je nieuwe setje na een aantal maanden nog steeds zo mooi is als toen je het kocht?
Lees verder

strijktips

Mannen, even onder ons. Een overhemd strijken is al lang niet meer voorbehouden aan onze lieve vrouwen, partners en moeders. Toch? Dus, wat doet een moderne zelfstandige man? Hij brengt zijn overhemden naar de wasserij óf hij wast ze zelf. Maar waarvoor je ook kiest, een overhemd dient goed gestreken te worden. Altijd. Maar hoe krijg je nou een kreukloos goed gestreken overhemd?
Lees verder

Show yourself

Was voorheen corrigerend ondergoed iets voor dames op leeftijd en vooral een product waar je niet in gezien wilde worden, door NO-MI Shaping Accessories is dat verleden tijd! Het is juist gemaakt om in gezien te worden!
Lees verder

Singin' in the Rains

Met zo’n tweehonderd natte dagen per jaar, is een fijn regentenue in ons land geen overbodige luxe. En gelukkig kan fijn tegenwoordig óók heel fashionable zijn.
Lees verder