Schrijf je in voor denieuwsbrief!
  • Als eerste op de hoogte van aanbiedingen
  • De laatste musthaves, modetrends en topmerken
  • Stijltips van onze modeexperts
X
Klantenservice

Algemene voorwaarden Van Tilburg Online

Op deze pagina lees je wat je van ons en onze webshop kunt verwachten. Bij Van Tilburg houden we niet van ingewikkelde lappen tekst, we hebben het dus lekker kort en bondig voor je gehouden.
Van Tilburg Online houdt zich natuurlijk aan de algemene voorwaarden zoals opgesteld door de Nederlandse Thuiswinkel Organisatie. Heb je toch zin in lange, juridische teksten? Je vindt deze algemene voorwaarden hier. 

Identiteit van de ondernemer

Van Tilburg Mode & Sport B.V.
Handelend onder de naam: Van Tilburg Online
Laar 8
5388 HE, Nistelrode
KvK: 160.543.22
BTW nr.: NL 00.88.55.730.B.01

Je kunt ons bereiken via:
Telefoonnummer: 0412-617172
email: info@vantilburgonline.nl
Facebook: www.facebook.com/VanTilburgMode
YouTube: www.youtube.com/VanTilburgMode
Instagram
Dames: www.instagram.com/vantilburgwomenfashion
Heren: www.instagram.com/vantilburgmenfashion
Sport: www.instagram.com/vantilburgsport
Kinderen: www.instagram.com/vantilburgkidsfashion

Van Tilburg Online is 6 dagen per week telefonisch bereikbaar:
Maandag t/m vrijdag van 8.30 uur tot 18.00 uur
Zaterdag van 9.00 uur tot 17.00 uur

Kom je naar onze winkel toe?
Gezellig! Maar helaas is die, in tegenstelling tot onze webshop, niet 24/7 open. Hier vind je onze openingstijden: www.vantilburg.nl/contact/ 

De overeenkomst


1.Je doet online zaken met Van Tilburg Online in een veilige webomgeving. De pagina’s waar je je persoonsgegevens invult, zijn zo beveiligd dat ze versleuteld en onleesbaar voor derden worden verstuurd.
2.Als je een bestelling bij ons plaatst, krijg je daarvan een bevestiging per e-mail. Mocht je de bestelling onverhoopt toch willen annuleren, laat het ons dan zo snel mogelijk weten. Grote kans dat het pakket anders al naar je onderweg is.
3.Het overzicht van je bestelling sturen we je per mail en sluiten we bij in het pakket. We vragen je de (digitale) bon zorgvuldig te bewaren. Altijd handig.

Herroepingsrecht: Retourneren en Ruilen

Ben je niet blij met je aankopen? Bij Van Tilburg Online doen we niet graag moeilijk; je mag je aankoop binnen 14 dagen na ontvangst retourneren, zonder verdere verplichtingen. Gebruik hiervoor het retour- en ruilformulier dat we mee hebben gestuurd met je bestelling en stuur de artikelen ongebruikt en – indien mogelijk - in de originele verpakking naar ons terug. Retourformulier kwijt? Je download het hier.


Retouren

Wanneer we je retourzending hebben ontvangen, krijg je daar per mail een bevestiging van. Vervolgens storten we het aankoopbedrag direct terug op de rekening waarmee je de bestelling hebt betaald. Houd daarbij rekening met een verwerkingstijd van maximaal 10 werkdagen. Besluit je artikelen terug te zenden, dan brengen we daarvoor € 4,95 retourkosten in rekening, die we in mindering brengen op het terug te storten bedrag. Retourneren in onze winkel, Van Tilburg Mode & Sport in Nistelrode, is gratis!

Ruilen

Is de maat niet goed of vind je een ander kleurtje toch mooier? Geen probleem. Bij ruilingen brengen we geen retourkosten in rekening.
Meer informatie over ruilen & retourneren vind je hier.

De prijs

De prijzen op deze site zijn inclusief BTW. Wanneer het om een actieprijs gaat, communiceren we dat duidelijk. We hanteren in onze webshop dezelfde prijzen als in onze winkel in Nistelrode. Bij verzendingen binnen Nederland worden géén verzendkosten in rekening gebracht.

Levering

  1. Op werkdagen vóór 15.00 uur besteld, is de volgende dag al in huis, tenzij we een andere datum met je hebben afgesproken. Bestel je in het weekend – van vrijdag 15.00 uur tot en met zondag– dan bezorgen we je bestelling op dinsdag. 
  2. Wanneer de levering onverwachts langer duurt dan gepland, hoor je dat zo snel mogelijk en in ieder geval vóór je je bestelling thuis zou hebben verwacht. Op dat moment kun je, indien gewenst, afzien van je aankoop en ontvang je direct je geld terug. 
  3. Wanneer we een besteld product onverwachts niet meer kunnen leveren, krijg je je geld terug. Als je wilt gaan we op zoek naar een goed alternatief. Zo'n vervangend artikel mag je altijd kosteloos retourneren. 
  4. We werken met de grootste zorgvuldigheid aan het verzendklaar maken van elke bestelling. Mocht je desondanks een incorrecte bestelling ontvangen, dan kun je deze uiteraard kosteloos retourneren. 

Transportgarantie

Je hebt recht op een goed product. Wanneer een product beschadigt of kwijtraakt voordat het bij jou of een door jou aangewezen ontvanger aankomt, is dat onze verantwoordelijkheid. Als je na het openen van het pakket schade constateert, neem dan direct contact op met ons. Wij zorgen voor een passende oplossing.


Klachtenregeling

Heb je een klacht? Laat het ons dan snel weten. Je krijgt uiterlijk de volgende werkdag antwoord, waarin we vermelden hoeveel tijd we nodig hebben om je probleem te verhelpen of recht te zetten. We zullen er hoe dan ook alles aan doen een oplossing te vinden.


Geschillen

Komen we er echt niet uit? Dan kun je besluiten de zaak binnen drie maanden voor te leggen aan de Geschillencommissie Thuiswinkel (www.sgc.nl). Hoe dat in z’n werk gaat, weten wij ook niet precies. We hebben het namelijk nog nooit meegemaakt..

Tevens wijzen wij je op het recht als consument om je geschil te melden via het ODR platform van de Europese. Dit ODR platform is te vinden op http://ec.europa.eu/odr. Wanneer je klacht nog niet elders in behandeling is dan staat het je vrij om je klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie.

Afterpay: veilig achteraf betalen

Van Tilburg Online biedt de betaaloptie betaling achteraf aan via AfterPay. Indien je voor deze betaalmogelijkheid kiest, worden de rechten ten aanzien van het voor jouw aankopen verschuldigde bedrag door Van Tilburg Online overgedragen aan AfterPay en gelden de betalingsvoorwaarden van AfterPay welke zijn in te zien op de website van AfterPay onder deze link: https://www.afterpay.be/nl/klantenservice/betalingsvoorwaarden.

Welkom op onze website! Om je de beste gebruikservaring te bieden, werken wij met cookies. Je kunt je voorkeuren hieromtrent wijzigen via instellingen. Door gebruik te blijven maken van onze website, ga je akkoord met de standaardinstellingen. Bekijk ons cookiebeleid en onze privacy statement voor meer inhoudelijke informatie.