Schrijf je in voor denieuwsbrief!
  • Als eerste op de hoogte van aanbiedingen
  • De laatste musthaves, modetrends en topmerken
  • Stijltips van onze modeexperts
Privacy statement
X
Terug
Michael Kors Dames
Uw selectie
Categorieën
Filters
Merk

Michael Kors Dames

Helaas...

Er zijn momenteel geen producten voorradig van dit merk.

Michael Kors heeft de mooiste kleding, musthave tassen en prachtige sieraden. Dit is een merk waar je als vrouw werkelijk niet omheen kan. Naast een luxe collectie heeft Michael Kors ook een lijn die betaalbaar is voor de ‘gewone’ vrouw. En precies die lijn past perfect van de vrouw die Van Tilburg Online voor ogen heeft. Daarom nu: Michael Kors bij Van Tilburg Online!

Het merk Michael Kors heeft, zoals eerder gezegd, twee lijnen: Michael Kors en MICHAEL Michael Kors. De eerste lijn is de meest luxe lijn en bestaat sinds 1981. Toen dit merk eenmaal sterk stond en wereldwijde bekendheid kreeg kwam het kleine zusje er ook bij. MICHAEL Michael Kors bestaat sinds 2004 en heeft net als haar grote zus een luxe uitstraling. Maar dankzij de lagere prijsklasse is het merk toegankelijk voor meer mensen.

In 1959 werd Karl Anderson Jr. geboren. Toen zijn moeder hertrouwde met Bill Kors veranderde Karl Anderson zijn naam in Michael David Kors. Geboren en getogen in New York is hij een echte Amerikaan. Al van kinds af aan is hij geïnteresseerd in mode. Een interesse die zich gelukkig vormde tot een talent voor het ontwerpen van kleding en accessoires.

Michael Kors is nog altijd leading bij het bedrijf. Hij stuurt de ontwerpers aan en motiveert ze tot het maken van de allerbeste producten. En dat blijft niet ongezien want onder andere Heidi Klum, Jennifer Lopez en Michelle Obama zijn gespot met Michael Kors.

Welkom op onze website! Om je de beste gebruikservaring te bieden, werken wij met cookies. Je kunt je voorkeuren hieromtrent wijzigen via instellingen. Door gebruik te blijven maken van onze website, ga je akkoord met de standaardinstellingen. Bekijk ons cookiebeleid en onze privacy statement voor meer inhoudelijke informatie.