Schrijf je in voor denieuwsbrief!
 • Als eerste op de hoogte van aanbiedingen
 • De laatste musthaves, modetrends en topmerken
 • Stijltips van onze modeexperts
Privacy statement
X
Klantenservice

Een artikel retourneren?

Vanaf het moment van thuisbezorging heeft u 30 dagen de tijd om de artikelen te retourneren. Het artikel dient ongebruikt en voorzien van de originele labels en het prijskaartje geretourneerd te worden. Knip de labels dus niet los tijdens het passen! Onderkleding wordt om hygiënische redenen niet retour genomen.

Retourzendingen zijn voor risico van de koper. Van Tilburg Online is niet aansprakelijk voor het beschadigen en/of zoekraken van pakketten die retour worden gestuurd. Vraag daarom bij het DHL servicepunt naar het verzendbewijs en bewaar deze goed. 

Retourneren vanuit Nederland

Voorwaarde(n) terugbetaling

 • Indien u een artikel wilt retourneren via een DHL Parcelshop, brengen wij € 4,95 retourkosten in rekening.
 • Wij storten dan binnen 10 werkdagen het aankoopbedrag minus de retourkosten terug op de rekening waarvan het artikel betaald is. 
 • Heeft u een (gedeelte) van uw bestelling betaald met een giftcard bijvoorbeeld een Fashioncheque? Dan ontvangt u bij een retour het bedrag van ons terug in de vorm van Van Tilburg shoptegoed. Dit tegoed kunt u zowel besteden in onze webshop als bij onze vestiging in Nistelrode.
 • Heeft u een (gedeelte) van uw bestelling betaald met een Van Tilburg cadeaubon? Dan ontvangt u bij een retour het bedrag van ons terug in de vorm van Van Tilburg shoptegoed. Dit tegoed kunt u zowel besteden in onze webshop als bij onze vestiging in Nistelrode.

Retourneren DHL
 1. U vult de gegevens in van het artikel dat u wilt retourneren op het formulier dat is meegezonden met uw bestelling en omcirkelt de reden van retour.
 2. U verpakt het artikel in de originele doos, inclusief het bijhorende retourformulier.
 3. U geeft het pakket af bij een DHL Parcelshop. Voor een overzicht van de DHL Parcelshops klikt u hier De doos moet goed worden dichtgeplakt. Frankeren is niet nodig.
 4. Uw pakket wordt gemiddeld 5 werkdagen na inlevering bij het DHL servicepunt geretourneerd bij Van Tilburg Online. U ontvangt een retourbevestiging per e-mail.

Retourneren winkel
Uiteraard is het ook mogelijk om uw online aankoop te retourneren in onze winkel vestiging Nistelrode. Het aankoopbedrag wordt direct teruggestort d.m.v. de oorspronkelijke betaalmethode m.u.v. de betaalwijze Riverty, giftcard en een Van Tilburg cadeaubon. Uiteraard brengen wij geen retourkosten in mindering.

Ruilen
Helaas is dat online niet mogelijk. 
Wij vragen u om een nieuwe bestelling te plaatsen voor het gewenste artikel. Of breng een bezoek aan onze winkel in Nistelrode!

Retourneren vanuit België

Bent u woonachtig in België en wilt u uw bestelling retourneren? Dan kunt u dit via een DHL Parcelshop in België naar ons retourneren.
Voor het retourneren heeft u een retourlabel nodig.

Zo werkt retourneren:

 1. Klik hier om het retourlabel aan te maken
 2. U vult de benodigde gegevens in bij mijn gegevens:
  • Land: België
  • Mijn adres: uw gegevens
  • Contactgegevens: uw gegevens
  • Referentie: ordernummer van uw bestelling
 3. Accepteer de bijhorende voorwaarde(n)
 4. Klik nu op de knop retour aanmaken
 5. U ontvangt binnen enkele minuten de retourlabel per e-mail
 6. Print de retourlabel uit deze dient u op de (originele) verpakking te plakken
 7. U geeft het pakket af bij een DHL Parcelshop. Klik hier om het voor u dichtsbijzijnde servicepunt op te zoeken
 8. Na ontvangst en verwerking van uw retourzending ontvangt u een bevestiging per e-mail.

Retourneren vanuit andere landen

Woont u buiten Nederland en België en wilt u uw bestelling retourneren? Stuur de bestelling retour via het lokale postkantoor naar Van Tilburg Mode & Sport, Laar 8, 5388 HE, Nistelrode Nederland. De gemaakte portokosten zijn voor uw eigen rekening.


Welkom op onze website! Om je de beste gebruikservaring te bieden, werken wij met cookies. Je kunt je voorkeuren hieromtrent wijzigen via instellingen. Door gebruik te blijven maken van onze website, ga je akkoord met de standaardinstellingen. Bekijk ons cookiebeleid en onze privacy statement voor meer inhoudelijke informatie.